Gdzie zorganizować udaną imprezę firmową?

Wybierz modną restaurację w ciekawej lokalizacji
Dzisiaj imprezy firmowe nie są organizowane tylko i wyłącznie w miastach, w których znajdują się siedziby przedsiębiorstw. Bardzo popularne są obecnie weekendowe wyjazdy integracyjne, nawet kilkudziesięciu pracowników, którzy w ten sposób docenieni są za swój wkład w rozwój danej organizacji. To wtedy, warto zagwarantować im niepowtarzalny czas np. na Mazurach. Między innymi ten region, często gości duże firmy i ich zarządy, które organizują także większe gale biznesowe z kontrahentami zagranicznymi. Jak jednak wybrać najlepszą z możliwych restauracji? Przede wszystkich określ jej położenie. Ważne, aby znajdowała się w ciekawym miejscu, np. nad rzeką, czy jeziorem, czy przy starówkach i rynkach miast oraz miasteczek. Istotne jest też to, aby mogła pomieścić znaczną liczbę gości, wyróżniała się wysokimi standardami obsługi klientów, a także niezwykłą aranżacją pomieszczeń. Zadbać należy również o to, aby łatwo można było się do niej dostać i pozostawić samochód, bądź autokar. Polecanym miejscem przyciągającym firmy z całej Polski, jest zatem między innymi restauracja Horyzont, która mieści się na Mazurach w Olecku, blisko Suwałk. To tam organizowane są także osiemnastki, imieniny, rocznice, konsolacje, wesela, oraz Komunie Święte. Takie placówki oferują także pełne usługi cateringowe z np. obiadami abonamentowymi i tymi na telefon. https://www.youtube.com/watch?v=N4KXgGV6qCwPostaw na kuchnię polską!
Ważnym elementem imprezy firmowej w restauracji, jest dobrze przygotowane menu! Dzisiaj najlepiej opierać się o dania kuchni polskiej, które nie tylko kocha większość z nas, ale także są idealne do zabaw nawet do białego rana. W przypadku kontaktów z zagranicznymi partnerami, ukażą zaś polską kulturę oraz sposoby goszczenia. Warto zatem postawić na menu składającego się z takich dań, jak: rosół z kury, rosół z kaczki, pomidorowa, ogórkowa, krupnik, szczawiowa, kalafiorowa, grochowa, żeberka w sosie własnym, żeberka w coli i miodzie, żeberka w kapuście, kartacze, bitki, gulasz wieprzowy, golonka na kapuście, karkówka w sosie czosnkowym, karkówka w sosie myśliwskim, kurczak pieczony, kurczak z rożna, wątróbka drobiowa, devolay, udko faszerowane, pierś w sezamie, czy żołądki w śmietanie. Nie zapomnij o rybach, a także pierogach w różnych smakach! Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana
Polecane firmy
-
Doradztwo, Szkolenia, Ekspertyzy Krzysztof Czerkas.
Doradztwo finansowe woj. mazowieckie01-483 Warszawa, Pitagorasa 30
-
Barbara Jarosz Doradztwo i analizy rynku
Doradztwo finansowe woj. wielkopolskie62-004 Czerwonak, Zagórze 8
-
Agencja Pracy- Vch Group Volodymyr Chaban
Praca tymczasowa - agencje woj. mazowieckie00-715 Warszawa, Czerniakowska 71 lok. 304